Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bestekar Sanatçı Amir Ateş, Tasavvuf Müziği Sanatçısı Fatih Koca, Mustafa Demirci, Mustafa Akbaş, Fazlı Çoban, Esat Aydoğan, Eskişehir İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, Mevlihan Aziz Hardal ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Dünya birincisi Ali Tel katıldı.

Şanlıurfalı milli dartçı, 7 yılda 75 madalya kazandı Şanlıurfalı milli dartçı, 7 yılda 75 madalya kazandı

Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Dünya birincisi Ali Tel, okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile dinleyenleri mest etti. İlahi ve tasavvuf müziğinin seslendirildiği programda vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatıldı.

Şanlıurfa’nın bir aşk şehri olduğunu anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Sesleri ve gönülleriyle bestekarlarımız bizlere güzel bir gece yaşattılar. Şanlıurfa bir aşk şehridir. Hz. İbrahim, Hz. Eyyüp Aleyhisselâm’ın şehridir. Hz. İbrahim Aleyhisselâm’ı ateş yakmamış ve ateş suya dönmüştür. Hz. İbrahim sevgi ile Allah’a bağlıydı. Allah’tan başkasını görmedi, kalbi ve gönlü ona bağlıydı’’ diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, programa katkılarından dolayı bestekarlara plaket takdim etti.