Başkan Ayşe Çakmak, 20 Temmuz Salı günü başlayacak olan Kurban Bayramı dolayısıyla Siverek Belediyesi bünyesinde çalışan personellerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. 
Bayram öncesi son mesai gününde belediye binası dışında hizmet veren Zabıta Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü birimlerinde görevli personelleri sahada ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Çakmak, dış müdürlüklerin ziyaretlerinin tamamlanmasıyla belediye binasında görev yapan çalışanlarla meclis toplantı salonunda bir araya geldi.
Bayramlaşmanın önemine değinen Başkan Ayşe Çakmak şunları kaydetti: “Bayramlaşmanın aslında insanlara mutluluk ve huzur verdiğini insanların barışmasına vesile olduğunu biliyoruz ve Rabbimizde bunu istiyor. Bayramlar insanlara barış ve huzur getiriyor. Rabbim öyle güzel bir şey yapmış ki bayramda savaşmayın, kötülükte bulunmayın diyor ve bayramların böyle güzel bir havası var. Bu güzelliği yaşatmak hepimizin elinde, yeni nesil Z kuşağı dediğimiz gençler bu bayramları iyi yaşayamıyor ama biz büyükler ve yetişkinler bu güzellikleri ailemizle yaşayalım ve yaşatalım. Kurban Bayramı paylaşma bayramıdır, bu sebeple ben tüm mesai arkadaşlarımın ve ailelerinin bayramını kutluyor, ailenizle birlikte nice mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”