Başkan Özyavuz, belediye çalışmalarını takip etmenin yanı sıra vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Temaslarında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Özyavuz, hane ziyaretlerini de ihmal etmiyor. 

Vatandaşlarla iç içe olan Başkan Özyavuz, rutin hale getirdiği hane ziyaretleriyle talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyerek çözüm gerektiren konularla bizzat ilgileniyor.

Resim

Şanlıurfalı milli dartçı, 7 yılda 75 madalya kazandı Şanlıurfalı milli dartçı, 7 yılda 75 madalya kazandı

Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Özyavuz; mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini, her zaman Harran'ı bir adım daha ileri taşımak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Başkan Özyavuz; seçim öncesinde olduğu gibi başkanlık süresince de çalmadık kapı bırakmayarak, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Kıymetli hemşerilerimizle bir gün değil, her gün bir aradayız. İfadelerini kullandı.

Resim

Ziyaret kapsamında kırsal mahalle sakinleri Başkan Özyavuz’un hane ziyaretleri ve çalışmalarından dolayı ziyadesiyle memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiler.

Resim