Çocukların kentin adına yakışır bir eğitim alabilmeleri için tüm imkanlarını kullanan Başkan Özyavuz, bu kez oyun parkı ile onları mutlu etti.

Başkan Özyavuz’un talimatıyla Yakacık ilk ve Orta okuluna kurulan oyun parkı çocuklara bayram sevinci yaşattı. Salıncaklara binen, kaydıraklarda kayan çocuklar, en güzel çocukluk anılarını yaşarken, okul yönetimi ve öğretmenleri de onları mutlulukla izlediler.

Göreve geldiği günden itibaren eğitime desteğini aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise,   oyunun çocuklar için doğal bir ihtiyaç olduğunu,  bu ihtiyaçlarını da güvenli ve sağlıklı ortamda gidermelerinin büyük önem  taşıdığını bildirdi. 

Çocukların eğitimin yanı sıra çocukluklarını da yaşamaları gerektiğini vurgulayan Başkan Özyavuz, “Eğitim, ülkelerin gelişmişliğini gösteren en önemli kriterlerden birisidir. Ülkemizde eğitim alanında çok önemli hamleler yapılıyor. Biz de Harran Belediyesi olarak eğitimi önceliklerimiz arasında sayıyoruz” dedi.

Harran’ın alilerin, bilginlerin diyarı olduğuna vurgu yapan Başkan Özyavuz, bu misyonun devamı için eğitimin olmazsa olmaz olduğunu belirtti. Özyavuz,  yöre çocuklarının geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için eğitim adına üzerlerine düşen görevi yapmaya devam edeceklerini  bildirdi. Özyavuz, parkın çocuklara hayırlı, uğurlu olması dileğinde bulundu.

Yakacık Muhtarı  Mehmet Emin Çalışkan ve 2. Sınıf öğretmeni Songül Duman ise Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’a katkılarından dolayı teşekkür ettiler.