Her iki mahallede de halı sahalar gençlerin hizmetine sunulurken, Başkan Özyavuz; Harranlı gençlerin spora yönelmelerini sağlayacak adımlar attıklarını ifade etti.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde, ilçe gençlerinin spora yönelip kötü alışkanlardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda Harran Belediyesi ekiplerinin çalışmaları hummalı bir şekilde sürüyor. Son olarak, Cepkenli ve Demirli kırsal mahallesi ardından Bilgili ve Gökçe kırsal mahallesinde de yapımı tamamlanan halı sahalar kırsal mahalleli gençlerin hizmetine sunulurken gençler ve mahalle sakinleri, köylerinde yıllardır yoksun oldukları hizmetlere Başkan Özyavuz ile kavuştuklarını dile getirerek, spor faaliyetleri içerisinde bulunacak olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Eğitim, kültür ve spor branşlarında seçildiği günden bu yana ciddi ve kalıcı adımlar attıklarının altını çizen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ise kırsal mahalledeki hemşerilerinin özlemini duydukları hizmetleri birer birer mahalle sakinlerine ulaştırdıklarını aktardı. Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Şeffaf ve üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımız gece gündüz sürüyor. Harran’ımızı yeniden yazarken özellikle çocuklarımızı ve gençlerimizi düşünerek adımlar atıyor, hemşerilerimizin eksikliğini hissettikleri hizmetleri birer birer vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Bilgili ve Gökçe kırsal mahallelerimizde yapım çalışmalarına başladığımız halı sahalarımızı da vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Her iki mahallemize de kazandırdığımız halı sahalarımızın hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Bilgili kırsal mahallesi sakinleri de Başkan Özyavuz ile mahallelerine hizmet geldiğini, yaşadıkları sorunların Harran Belediyesi’nin çalışmalarıyla tarihe karıştığını belirterek Başkan Özyavuz ve ekibine teşekkür ettiklerini söyledi.

Gökçe kırsal mahallesinde Harran Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan halı saha da mahalle sakinlerinden tam not aldı. Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Başkan Mahmut Özyavuz'a teşekkürlerini iletirken, hep birlikte halı sahaya giren minikler, doyasıya yeni halı sahalarının tadını çıkardı.