Her yönüyle daha yaşanabilir bir Harran hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam eden Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, günün her saati vatandaşlarla da bir araya gelerek halkın istekleri doğrultusunda çalışmalarına yön vermeyi sürdürüyor. Hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin hemşerileri ile her fırsatta bir araya gelen Başkan Özyavuz, Pazar mesaisinde yine Harranlılarla bir araya gelerek istek, talep ve öneri dinledi.

Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren ve Şeffaf Belediyecilik anlayışında örnek gösterilen Başkan Özyavuz'un mesai kavramı gözetmeyen görev aşkı Harranlılar tarafından da takdirle karşılanıyor. Başkan Özyavuz bugün de Millet Odası'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Bir yandan kurumsal çalışmaları aktaran diğer yandan da önerileri dinleyen Başkan Özyavuz yaptığı değerlendirmesinde; "Harran'ımıza hizmet yolunda Pazar mesaimizde de Milletin Odası'nda kıymetli hemşerilerimizle bir aradayız. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Biz büyük bir aileyiz. Hizmet etmekten onur duyduğumuz hemşerilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.

Harranlı vatandaşlar da Başkan Özyavuz'u her defa halkın içerisinde gördüklerini ve bu yaklaşımından dolayı Başkan Özyavuz'a teşekkür ettiklerini dile getirdiler