Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek ve çalışmaları yerinde incelemek amacıyla sürdürdüğü mahalle gezileri kapsamında Gazlıkuyu, Damlasu, Tüccariye Türkoğlu, Başak, Çepkenli, Kuruyer ve Örtülü kırsal mahallelerinde bir yandan baş sağlığı ziyaretlerine giderken bir yandan da vatandaşların mutlu günlerine iştirak etti.
Hafta sonu mesaisini kırsal mahallelerde geçiren Başkan Özyavuz; Harran Belediyesi olarak hem yaptıkları faaliyetleri vatandaşlara anlatıyor hem de vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlerken, çözüm noktasında süratle hareket ettiklerini ifade etti.

Beyazgül öğrenci evinde sahur yaptı Beyazgül öğrenci evinde sahur yaptı

Amaçlarının Harranlı hemşerilerinin refah seviyesini yükseltmek olduğunu söyleyen Başkan Özyavuz; İlçemiz genelinde hane ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Biz büyük bir aileyiz, hedefimiz hizmetlerimizi Harran'ımızın her köşesine ulaştırmak, vatandaşlarımızın mutluluklarına ortak olmaktır." Dedi.

Ziyaret kapsamında kırsal mahalle sakinleri Başkan Özyavuz’un hane ziyaretleri ve çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiler.