Sosyal Belediyeciliğin en iyi örneğinin sergilendiği Harran’da Başkan Özyavuz, 3 vatandaşın daha isteğine olumlu yanıt vererek akülü tekerlekli sandalyelerini teslim etti.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, temasları sırasında kendisine yöneltilen taleplere cevap vererek, çözüm odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını yürütmeyi sürdürüyor. Harran ilçesi kırsal Koyunluca Mahallesi ve merkez İmambakır Mahallesi’nde ikamet eden Kasım Şahin, Ali Akın ve Yusuf Arlak’ın akülü tekerlekli sandalye talepleri karşısında hemen harekete geçen Başkan Özyavuz’un talimatıyla temin edilen akülü tekerlekli sandalyeler bugün vatandaşlara teslim edildi.

Temel hizmetlerin yanı sıra sosyal çalışmaları da önemsediklerini ve vatandaşların yaşadıkları sorunları hızla çözüme kavuşturmak amaçlı hizmet anlayışı içerisinde olduklarını vurgulayan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, üç gencin ve dolayısıyla ailelerinin mutluluğuna ortak olarak Harran Belediyesi tarafından temin edilen akülü tekerlekli sandalyeleri vatandaşlara teslim etti.

Belediye Hizmet Binası önünde Kasım Şahin ile bir araya gelen Başkan Özyavuz, uzun bir süre Şahin ile sohbet ettikten sonra akülü tekerlekli sandalyesini teslim etti. Akülü tekerlekli sandalyeye oturarak farkındalık oluşturan Başkan Özyavuz, her bir bireyin engelli adayı olduğunu hatırlatarak, toplumun tüm kesiminin engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırma çabası içerisinde olması gerektiğine, kendilerinin de bu yönde büyük bir özveri göstererek çalışmalar yürüttüklerine vurgu yaptı. Ali Akın için temin edilen akülü tekerlekli sandalye ise baba Mehmet Akın’a teslim edilirken Kasım Şahin ve baba Mehmet Akın talepleri karşısında hızla hareket ederek duyarlılık gösterip sandalyelerin temin edildiği için Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiklerini, ulaşım konusunda artık bir başkasının yardımına ihtiyaç duymayacakları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Harran Belediyesi tarafından Yusuf Arlak için temin edilen akülü tekerlekli sandalye de ekiplerce Arlak’a ulaştırıldı. Başkan Özyavuz’un selamını Arlak ailesine bir ziyaret gerçekleştirerek ulaştıran ekipler, minik Yusuf’un bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulunarak aileye akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti.