Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Bayram namazını Şeyh Hayati Harran-i Camiinde eda ettikten sonra Millet odasına geçerek, vatandaşların bayramlarını tebrik etti. MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz'un katılımıyla devam eden Bayramlaşma merasimi gün içerisinde binlerce vatandaşın gösterdiği teveccüh ile Bayramın birinci ve ikinci gününde de devam etti.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Öncelikle tüm Şanlıurfalı ve Harranlı vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayram sevincini hep birlikte barış, kardeşlik ve samimiyet duyguları içerisinde yoğun bir şekilde yaşıyoruz. Büyük bir teveccüh gösteren kıymetli Harranlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sevinçlerimizi, acılarımızı hep birlikte paylaşıyoruz. Büyük bir aile olmakta bunu gerektiriyor. Ben tekrardan Harranlı hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Şanlıurfa'da Silah Kaçakçılığı Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı Şanlıurfa'da Silah Kaçakçılığı Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı