Köy odasında düzenlenen bayramlaşma programına ilçe halkı yoğun katılım gösterirken Başkan Özyavuz, Kurban Bayramı’nın tüm Türk-İslam âlemine huzur, mutluluk ve ebedi saadetler getirmesi temennisinde bulundu.

 

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Kurban Bayram’ının ilk gününde ilçe halkıyla bir araya gelerek vatandaşlarla bayramlaştı. Kurban Bayramı’nın tüm Türk-İslam âlemine huzur, mutluluk ve ebedi saadetler getirmesini dileyen Başkan Özyavuz, köy odasında bir araya geldiği ilçe halkıyla bayramlaştıklarını belirterek, bayramın muhabbet ve kardeşlik olduğuna vurgu yaptı.

 

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ile birlikte, sabah saatlerinden itibaren ilçe halkıyla bir araya gelerek vatandaşlarla bayramlaşmanın coşkusunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “7’den 70’e tüm kıymetli hemşerilerimizle Kurban Bayramı sabahına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Cenab-ı Allah, sağlık, sıhhat ve huzurla sevdiklerimizle birlikte nice bayramlara erişmeyi bizlere nasip etsin. Köy odamızda vatandaşlarımızla birlikte bayramlaşmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile bir araya geldiğimiz hemşerilerimizin istek ve taleplerini de dinliyor, çözüm noktasında da ilgili birimlerimizi talimatlandırıyoruz. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun. Bu vesile ile bir kez daha başta şehit ailelerimiz olmak üzere, kıymetli Harranlı hemşerilerimizin ve tüm Türk-İslam âleminin Kurban Bayram’larını tebrik ediyorum.”dedi.