Öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayan Başkan Özyavuz, şöyle konuştu:

Siverek'te Filistin İçin Yürüdüler Siverek'te Filistin İçin Yürüdüler

 ''Bin bir zorluk ve fedakârlıklarla büyüttüğümüz, gözümüz gibi sakındığımız ve en güzel hayalleri onlar için kurduğumuz canımız evlatlarımız bugün itibariyle okullarına başladılar. Daha güzel ve daha güçlü bir Türkiye için adeta bir bayrak yarışı olan eğitim sistemimizde, dünün öğrencileri eğitimlerini tamamladılar ve aldıkları eğitimle bürokrasiden, siyasete, mühendislikten tarıma, teknolojiden turizme birçok farklı alanda bu ülke için çalıştılar bu ülke için ürettiler. Başarıları ile atalarımızın bizlere emaneti olan bu cennet vatanı geliştiren, üreten ve uygulayan dünün öğrencilerinden vazifelerini devralacak olan öğrencilerimiz için bugün ders zili çaldı.

 Sizlere daha iyi bir eğitim vermek için gerek devletimiz gerekse Milli Eğitim Bakanlığımız her türlü destek ve yatırımının yanında bizlerde Harran Belediyesi olarak başta kırtasiye, kılık kıyafet, okul onarımı gibi eğitiminiz için elzem olan ne varsa yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Biliyor ve inanıyoruz ki bizi ancak ve ancak eğitim kurtarır, güzel yarınlara taşır. Her geçen gün büyük bir hızla gelişen dünyada ülkemizi gururlandıracak başarılar sizlerin alacağı eğitime ve gayretinize bağlıdır.

Bu duygularla;

Başta Harran’ımızda ki öğrenciler olmak üzere, öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve eğitim camiasının bütün kademelerine hayırlı olması temennisi ile 2022-2023 Eğitim Öğretim döneminde başarılar diliyor, saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.'' İfadelerini kullandı.