Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programına katıldı. Başkan Baydilli iftarda ilçe teşkilatıyla bir araya gelirken, iftar yemeğinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, İlçe Koordinatörü Sabiha Karabulut, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile teşkilat üyeleri hazır bulundu.

İftar yemeğinin ardından ilçe teşkilatına hitap eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tüm vatandaşların Ramazan ayını kutlarken, ilçe teşkilatına iftar buluşması için teşekkür etti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: "Biz bu birlik ve beraberliğin sürmesi için uğraşacağız. Öncelikle yeni ilçe yönetim kurulumuzun da hayırlı olmasını diliyorum. 31 Mart'ta çok önemli bir seçimi geride bıraktık. Vatandaşlarımız hizmetin ancak AK Parti ile geleceğini bilerek bizlere bu görevi tekrar verdi. Biz AK Parti olarak tevazu, samimiyet ve gayretle çalıştık, mücadele ettik ve sonunda çok şükür ki alnımızın akıyla oy oranımızı artırarak seçimden çıktık.

Artık bizim daha fazla çalışmamızın, hizmetin en iyisini Karaköprü'ye getirmemizin vaktidir. İnşallah el ele vererek bize oy veren, inanan insanlara hizmet edeceğiz, çalışacağız. Seçim çalışmaları süresince ev ev dolaşan kadın kollarımıza, dükkan dükkan dolaşan gençlik kollarımıza, durmadan yorulmadan çalışan belediye meclis üyelerimize ve İlçe Başkanımıza çok teşekkür ediyorum."

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı'nın iftar yemeğinin ardından ilçe teşkilatıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.