Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayarak ilçedeki mahallelerde teknik ekibiyle birlikte incelemeye devam ediyor. Başkan Baydilli sorunları bizzat yerinde incelerken, vatandaş ve esnafla da sohbet edip taleplerini dinliyor.

Başkan Baydilli alan gezileri kapsamında Atakent Mahallesinde teknik ekibiyle birlikte inceleme yaparken, yolda karşılaştığı vatandaşlarla da bir süre sohbet edip taleplerini not aldı. Atakent Mahallesinin de yapılaşmanın devam ettiği ve her geçen gün büyüyen bir mahalle olduğunu ifade eden Başkan Baydilli, burada yaptıkları hizmetlerle talepleri karşılamaya çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli şunları söyledi: "Sabah gezilerimizle birlikte ilçemizde yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyoruz. Bugün de Atakent mahallemizde ekibimizle birlikte yapılan çalışmalarımızı, şikayetleri, talepleri yerinde inceleme fırsatı bulduk.

Atakent Mahallemiz sürekli yapılaşma sürecinde olduğu için her geçen gün nüfus olarak büyüyor, gelişiyor. Son nüfus verilerine göre yaklaşık 27 bin 500 nüfusu olan mahallemizde hizmetin en iyisini sağlamak adına çalışıyoruz. Burada yeni yollar açıyoruz, açılan yolları kilitli parke ile döşüyoruz. Yaklaşık 60 bin metrekare alanda 20 tane parkımız var, mesire alanımız var, Aqua park havuzumuz mahallemizde mevcut. Yine mahallemizde gençlerimiz için sakin bir ortamda ders çalışabilecekleri okuma salonu kazandırdık.

Biz her mahallemizde olduğu gibi Atakent Mahallemizde hizmetimizi en iyi şekilde yapmak için çalışıyoruz. Eksiklerimiz olabilir çünkü sürekli büyüyen ve gelişen bir mahalle ama biz bu eksikleri ivedilikle gidermek adına sahadayız.”

Başkan Baydilli sabah aşan gezilerini program dahilinde ekibiyle birlikte mahallelerde sürdürecek.