Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli mübarek Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli tüm İslam Aleminin Berat Kandilini kutlarken, Ramazan ayının habercisi olan bu kandil gecesinin bereket ve sağlık getirmesini diledi.

Başkan Baydilli mesajında, kandillerin birlik, beraberlik ve kardeşlik için eşsiz bir fırsat olduğunu belirterek, bu kandil gecesinde kardeşliğin ve dirliğin tesis olması temennisinde bulundu.

Başkan Baydilli şunları kaydetti:

 “Yüce Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandiline erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dini duyguların yoğunluk kazandığı merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı Berat Kandilinin, Tüm İslam Alemine ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah’ın sınırsız rahmet ve merhameti bu kandilde tüm Müslümanların üzerine olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Berat Kandilini kutluyor, kandil gecesinin bereket, sağlık ve huzur getirmesini dilerim.”