Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli uzun bir süreden sonra öğrencilerin okullara kavuşmasının heyecanını bir veli olarak kendisinin de yaşadığını belirterek pandemi kurallarına uyulması konusunda da uyarıda bulundu.

Başkan Baydilli mesajında şunlara yer verdi:

“Öğrencilerimiz yaklaşık 1,5 yıldır uzak kaldığı okullarına nihayet bugün kavuşuyor. Bunun mutluluğunu ve heyecanını tüm öğrenciler ve veliler gibi bir veli olarak ben de yaşıyorum.  İnşallah 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz için sağlıklı, verimli bir sezon olmasını diliyorum. 

Ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan çocuklarımızın en iyi eğitimi alması ve kendilerini yarınlara donanımlı bir şekilde hazırlamaları çok önemlidir.  Yarının büyükleri olan çocuklarımız eğer iyi bir ilim ve irfanla şekillenirse gelecekte ülkemizin refahı, insanlarımızın mutluluğu için çalışacaklardır. Biz de Karaköprü Belediyesi olarak okuma salonlarımızla, kütüphanemizle ve okullarla yaptığımız çalışmalarımızla eğitime bir nebze destek vermeye çalışıyoruz. Çünkü eğitimde feda edilecek bir fert yoktur ve biz de tüm gençlerimizin geleceğe hazırlanması için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm öğretmenlerimizin ve sevgili öğrencilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.