Şanlıurfa'da 1-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarının açılış töreni gerçekleştirildi. Karaköprü’de bulunan Şanlıurfa Fuar Merkezindeki fuarın açılışına Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de katıldı.

Açılışta bir de konuşma yapan Başkan Baydilli, pandemi nedeniyle firmaların zor bir dönemden geçtiğini hatırlatarak bu dönemde Şanlıurfa’da kurulan bu fuarın çok önemli olduğunu ifade etti.

Başkan Baydilli, “8. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarının Şanlıurfa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Fuarcılık bir şehrin kalkınmasına, gelişmesine katkısı olan önemli bir olgudur. Burada farklı şehirlerden gelen farklı firmalar çeşitli ürünleri, kaliteyi ve uygun fiyatı burada buluşturuyor.

Özellikle Karaköprü gibi hızlı bir büyüme oranına sahip olan ve bunun da büyük bir payını inşaat sektörünün aldığı bir ilçede bu fuar daha büyük anlam kazanıyor. Bu fuarda inşaat sektörü firmaları daha ucuza mal edebilecekleri ürünlere ulaşabilecek ve farklı konseptleri de görebilecek. Sektörün kalkınması, değişim ve dönüşümü için de bu fuar önemlidir.

Bu fuarın Şanlıurfa’mıza kazandırılmasında emeği geçen herkese, fuara katılım gösteren firmalara ve ilgi gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Baydilli açılış sonrası fuardaki stantları dolaşarak ürünler ve sektörün durumu hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı.