Karaköprü Belediyesi, Dünyayı etkisi altına alan korona virüsüne karşı önlemlerini arttırdı. Önlemler kapsamında, halkın yoğun olarak kullandığı pazar yerlerine vatandaşlar ve esnaflar için el dezenfektanı kurulurken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, pazarını ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlar ve pazarcı esnafına maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediyesi olarak önlemleri en üst seviyeye çıkardıklarının altını çizen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak ilçe genelinde Koronavirüs’üne karşı önlemlerimizi arttırmış durumdayız. Özelikle halkın yoğun olarak kullandıkları Pazar alanlarımızın giriş ve çıkışlarına el dezenfektanı yerleştirdik. Vatandaşlarımız Pazar alışverişi öncesi ellerini dezenfekte edip, alışveriş sonrası da ellerini dezenfekte ederek önlemini almış olacak.” dedi.

Vatandaşlara ve esnafa maske dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Baydilli, ”Pazarlarda maske kullanımı zorunluluğu olduğundan dolayı bizlerde Salı pazarımızı ziyaret ederek hem alış veriş yapan vatandaşlarımıza hem de satış yapan esnafımıza maske dağıttık. Vatandaşlarımızın tedbirli davranmalarını çünkü alınacak olan tedbirin Koronavirüsü’nden daha güçlü olduğunu söylemek isterim” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Metin Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak 3 ay boyunca pazarcı esnafından işgaliye bedeli alınmayacağını sözlerine ekledi.