Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatlerinde yaptığı alan gezilerini sürdürüyor. Başkan Baydilli sabah mesaisine sahada başlayarak ilçede gerçekleştirilen çalışmaları inceledi. Çamlıyayla, Atakent ve Narlıkuyu mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmaları teknik ekibiyle birlikte inceleyen Başkan Baydilli, mahallelerdeki sorunları da yerinde tespit edip çözümü yönünde talimat verdi.

Çamlıyayla Mahallesindeki yol ve refüj çalışmalarını inceleyen Başkan Baydilli çalışmaların gidişatıyla ilgili bilgi alırken, yağışlı havalar gelmeden çalışmaların tamamlanması için talimat verdi.

Başkan Baydilli daha sonra Atakent Mahallesinde yeni yapılan parkta ağaçlandırma çalışmalarını da inceleyip bir tane ağaç dikimi gerçekleştirdi. Başkan Baydilli burada yaptığı açıklamada yemyeşil bir Karaköprü için daha fazla yeşil alan kazandırma çabası içerisinde olduklarını ifade etti.

Başkan Baydilli, “Teknik ekibimizle birlikte mesaimize sahada başlayıp çalışmaları inceledik. Çamlıyayla’daki yol çalışmalarını inceledik ve daha sonra Atakent Mahallemize kazandırılan 3 bin metrekarelik parkımızda ağaçlandırma çalışmalarını ziyaret edip personelimize kolaylıklar diledik. Ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, biz de her zaman sahada olacağız” diye konuştu.

Başkan Baydilli saha gezisinde son olarak Narlıkuyu Mahallesinde gerçekleştirilen asfalt yol yenileme çalışmalarını inceleyip bilgi aldı.

Şanlıurfa'da zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı Şanlıurfa'da zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı