Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli istişare ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla ilçedeki 14 merkez 86 kırsal mahalle muhtarıyla toplantıda bir araya geldi.

Muhtarlar toplantısına; ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkan Vekili Ali Atlas, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları, Birim Müdürleri ve 100 mahalle muhtarı katıldı.

Başkan Baydilli, Karaköprü’ de yapılan hizmetler ve projeler hakkında muhtarlara bir sunum yaparken, muhtar ile yakından ilgilendi. 

Toplantıda konuşan Başkan Baydilli, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan tüm mahallelere eşit hizmet götürdüklerini söyledi.

Şanlıurfa’nın en hızlı büyüyen ilçesinin Karaköprü olduğunu söyleyen Başkan Metin Baydilli, “Karaköprü’müz şuan Şanlıurfa’nın en hızlı büyüyen ilçesi durumunda. Nüfusumuz 171 bin oldu. Son 5 yılda yaklaşık 70 bin artış oldu. Bu büyümeyle birlikte mevcuttu korumak bile bir marifet iken, biz her zaman üzerine ekleyerek hizmetlerimizi sürdürüyoruz.  Bulunduğunuz mahallede, sokakta en iyi şekilde yaşamanızı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Büyükşehir yasası ile birlikte kırsal mahallelerimizi de merkezden ayırmayarak hizmet götürmeye gayret sarf ediyoruz. 86 kırsal 14 merkez olmak üzere toplam 100 mahallemize hizmetleri götürüyoruz” dedi.

Başkan Metin Baydilli şöyle konuştu

“Yapılan hizmetlerin tamamı sizler, bizler, çocuklarımız  içindir. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz, birbirimize inandığımız ve güvendiğimiz sürece aşamayacağımız yol yoktur. Siz değerli muhtarlarım Karaköprü’nün büyümesinde, gelişmesinde ve Karaköprü’nün sorunlarını bizlere iletmede öncü olan kişilersiniz. Bizler için kıymetli ve değerlisiniz. Bizler sizin için varız. Toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum”

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise Şanlıurfa’nın en güzel ilçesinin Karaköprü olduğunu söyledi.