Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül katıldığı canlı yayın programında Şanlıurfa’yı tanıttı ve yaptıkları hizmetleri anlattı.

Başkan Beyazgül’e Büyük Birlik Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Sabri Çavcı teşekkür etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çavcı ‘Son yılların en başarılı belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’dür. Çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

PROJELER HAYATA GEÇİYOR.

Öte yandan Başkan Beyazgül, söz verdiği projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. Yarım kalan ve yıllarca ertelenen Trambüs projesini hayata geçiren Beyazgül’ün döneminde; Yüzlerce taşınmazın kamulaştırılarak hayata geçirildiği Belediye Bahçesi ve Kızılay Meydanı, Hobi Bahçesi, Kızılkoyun Nekropöl alanı, Abide Kavşağı, Buluntu Hoca Bulvarı, Bozova Bungalov Evler, Oto Galericiler Sitesinin taşınması, Viranşehir Sabır Evleri, Siverek Rehabilitasyon Merkezi, 6 adet fabrika gibi önemli projeler hayata geçirildi.

Halk Ekmek Fabrikası, Bilim Merkezi, Turizm Yolu, Karacadağ Kayak Merkezinde otel yapımı, kale arkasında millet bahçesi gibi projelerde de çalışmaların tam hız sürdüğü öğrenildi.

Şanlıurfa'da öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Şanlıurfa'da öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı