Çalışan annelerin çocuklarını güvenle teslim ettiği Bebe Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde düzenli aralıklarla dezenfekte işlemi uygulanıyor. Kreşe gelen çocuklar kurumun dış kapısından teslim alınırken, ateş ölçümleri ve kıyafet değişimleri de gün içerisinde sık sık yapılıyor.

Hastalık belirtisi olan çocuk kreşe kabül edilmezken, hastalık belirtisi gün içerisinde gözlemlenirse ailesine bilgi verilerek izolasyon odasına alınıyor.

0-36 ay grubu çocuklara anne hassasiyetinde ev sıcaklığında hizmet veren Bebe Gündüz Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde her alanın temizlik malzemeleri ayrıldı. Kapı kulpları, prizler ve ortak kullanım alanlarının ayrı ayrı temizlik malzemeleriyle dezenfekte edildiği bildirildi.

BeBe Kreş Gündüz Bakım Evi kurucusu Esra Saraç Karaca, yeni normalleşme süreciyle birlikte tüm tedbirleri aldıklarını, sağlıklı günlere yeniden kavuşacaklarını söyledi. Karaca, ailelerin çocuklarını güvenle teslim edebilecekleri bir ortam için tüm tedbirleri aldıklarının da altını çizdi.

Çeşitli İşlerde çalışmakta olan anneler artık rahat rahat işlerine odaklanabilecek. BeBe kreş gündüz bakım evi 0-36 ay grubu için özel tasarlanmış anne hassasiyeti için ev sıcaklığında bir ortam oluşturuldu.   Çalışan annelerin akılları bebeklerinde kalmasın diye “BeBe Kreş ve Gündüz Bakım Evinde” güvenli ve rahat bir ortamda olacak.

Adres: Şenevler mah.6140 sok 21/1-2, Hişman çiftçi apt, Karaköprü, Sanliurfa 63100, TR
İletişim: 0506 402 0754

İLGİLİ HABER