Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Covıd-19 salgını nedeniyle yaklaşık bir buçuk aydan fazladır kapalı olan berber ve kuaförler pazartesi günü kapasitelerinin yarısı ve randevu sitemi üzerinden kepenkleri geri açıyor.

Bu kapsamda Haliliye Belediyesinin dezenfektasyon ekipleri,  11 Mayıs tarihi itibari ile belirlenen kurallara doğrultusunda iş başı yapacak olan berber ve kuaförlerin dezenfekte işlemlerine başladı. Halk sağlığının korunması için ekipler, iş yerlerini tek tek açarak dezenfekte ediyor. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Nezif Kayalar, Haliliye Belediyesinin kendilerine sunduğu hizmetlerden dolayı memnun olduklarını belirterek şunları kaydetti:
“Koronavirüs salgının Türkiye’de görülmesi yaklaşık 53- 54 gün oluyor. Esnafımız gayet mağdur durumdadır. Bu mağduriyetin giderilmesi için Haliliye Belediye Başkanımız bizlere gıda yardımında bulundu. Dükkânlarımızın dezenfektesi için kendilerinden söz aldık. Belediye Başkanımız aynı zamanda üyelerimize maske de verecek. Bu hizmetlerinden dolayı Haliliye Belediyesine teşekkürlerimiz sunuyoruz.” 

İş yerleri dezenfekte edilen berberler ise Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.