Her defasında birlik ve beraberlik ilkesi ile çalışmalarını sürdüren Başkan Beyazgül, koordinasyonun vatandaşa hizmetin anahtarı olduğunun göstermeyi sürdürüyor.

Gerek İlçe Belediyeler gerek ise Milletvekilleri ile uyum içerisinde çalışmanın şehrin geleceği için yapılacak olan projelerin en hızlı yöntemi olduğunu belirtilirken bu bağlamda Siverek Belediyesi ile koordinasyon toplantısı düzenledi.

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı,  Belediye Başkan Yardımcıları Hasan İzol ve Cumali Karavar’ın katıldığı toplantıda Siverek ilçesinin genelinde yapılacak çalışmalar ve projeler karara ve iş takvimine bağlandı.

Başkan Beyazgül konuyla ilgili yaptığı açıklama da “Görevi devir aldığımızdan buyana İlçe Belediye Başkanlarımızla koordinasyon içerisinde çalışarak tabiri caizse kendi evimizin içini ve nasıl olması gerektiği konusunda uzun uzun çalışmalar yaptık. Tüm ilçe Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimize ile her ay gerekli toplantılar yaparak talep ve önerileri masaya yatırdık. Bu çalışmalarımızın karşılığını ilk defa Çevre ve Şehircilik Bakanımızın Şanlıurfa ziyaretinde hep birlikte gördük. Şehir bir bütündür ve bu bütünlüğün bir parçası Başkentte bir parçası da ilçelerimiz’’ dedi.

Beyazgül toplantının ardından bazı yatırımları yerinde inceledi. Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektiren Beyazgül, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Resim

MEDYAURFA.COM