Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Beyazgül, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için vatandaşlardan destek istedi.

Her fırsatta halkın içinde yer alan ve sorunlarını birinci ağızdan dinleyerek çözüm üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinleme devam ediyor.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi çalmadık kapı sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamak adına Gönül Belediyeciliği sloganıyla sokağın nabzını tutmaya devam eden Başkan Beyazgül Emniyet Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek Şanlıurfa’nın daha da kalkınması ve yeni projelerin birer birer hayata geçirilmesi adına vatandaşların dua ve desteklerini istedi.

Göbeklitepe'de Sıra Gecesi Etkinliği Düzenlendi Göbeklitepe'de Sıra Gecesi Etkinliği Düzenlendi

Girdiği her dükkânda esnafın yoğun teveccühü ile karşılanan Başkan Beyazgül, vatandaşların talep, öneri ve projelerini tek tek dinleyerek çözümü noktasında ilgili daire başkanı ve müdürüne talimat verdi.

Esnaf ve vatandaşlar da çıktığı bu yolda AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e desteklerini dile getirerek bizim dualarımız ve gönlümüz seninle çalışmalarında başarılar diliyoruz sözlerine yer verdiler.