Kent trafiğinin rahatlatılması adına yoğun bir tempo ile vatandaşların rahatı ve huzuru için çalışan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 40 metrelik yolda, yol sağlamlaştırma çalışmasını sürdürüyor. Alt yapı çalışmasının tamamlandığı bölge, en kısa zamanda asfaltlanarak vatandaşların hizmetine açılacak.

Kent genelinde trafik akışının rahatlaması için büyük bir gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Batı Çevre yolunun Evren Sanayi Sitesi bağlantı yolunda çalışmalarını sürdürüyor. 40 metrelik yolun açılmasıyla Diyarbakır-Mardin karayolundan gelen araçlar kent merkezine girmeden Evren Sanayi Sitesi ve Gaziantep Karayolunu kullanabilecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa-Gaziantep yolundan, Kuzeybatı Çevreyoluna bağlantı sağlayacak 40 metrelik yoldaki çalışmaları yerinde inceledi. Yolda yapılan zemin sağlamlaştırma çalışmasını inceleyen Başkan Beyazgül, teknik ekipten bilgi aldı. 

“ŞANLIURFA’NIN TRAFİĞİNİ RAHATLATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

40 metrelik yolun bir an önce tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Şanlıurfa’nın trafiğini rahatlatmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Şanlıurfa-Gaziantep yolundan, Kuzeybatı Çevreyoluna bağlantı sağlayacak olan 40 metrelik yolda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Çalışmaları incelemek üzere buradayız. Abide Kavşağı, Balıkayağı Bulvarı gibi trafik yoğunluğunun olduğu yolları da rahatlatacağız. Kendi makinalarımızla, kendi asfaltımızı kullanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bu yolun tamamlanmasıyla birlikte trafik akışı ciddi oranda hızlanacak. Şanlıurfa’da trafik sorunu kalmayacak şekilde çalışmalar yürüterek yollarımızı en kaliteli bir şekilde tamamlıyoruz” dedi.

Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat ve Esnaf Odası Başkanı Halil Polat, “Zeynel Başkanımız bakanımızı arayarak bu yolun açılması için girişimlerde bulundu. Çok şükür yolumuz açıldı. Üretim ve ticaretin merkezi konumundaki Evren Sanayi için önemli bir rol üstlenen 33. Cadde'de özveriyle çalışan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dicle Elektrik Seçim Hazırlıklarını Tamamladı Dicle Elektrik Seçim Hazırlıklarını Tamamladı