Vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Beyazgül kurban kesim yerlerini de ziyaret ederek vatandaşların Kurban Bayramını tebrik etti.Şanlıurfa’da Kurban Bayramı’nın ilk günü Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Bayram Namazı ile başladı. Şanlıurfa’nın tarihi Balıklıgöl platosu içerisinde yer alan Dergâh Camisini dolduran binlerce vatandaş Bayram namazı için saf tuttu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Abdürrahim Dusak, Milletvekili İbrahim Eyüpoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Şanlıurfa protokolü ile birlikte kılınan bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

Halil-ür Rahman Bölgesindeki vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başkan Beyazgül çocukları da bayram harçlığı ile sevindirdi.

Şanlıurfa'da taşlı sopalı kavgada 9 kişi yaralandı Şanlıurfa'da taşlı sopalı kavgada 9 kişi yaralandı

Kurban kesim alanlarını da Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile ziyaret eden Başkan Beyazgül vatandaşlara kolaylıklar diledi. Bayramlarını tebrik etti. Başkan Beyazgül talepte bulunan vatandaşlarla da günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mezarlık ziyaretinde de bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ahirete irtihal eden tüm vatandaşlar için dua etti.