Her hafta sonu ilçe temaslarında bulunan Başkan Beyazgül’ün bu seferki adresi Halfeti ilçesi oldu. İlçeye giderek devam eden modern mezbaha çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Beyazgül’e Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Ak Parti Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek, ilgili daire başkanları ve birim müdürleri de eşlik etti. 

BAŞKAN BEYAZGÜL:”HALFETİ MEZBAHASINI 6 AY İÇERİSİNDE TAMAMLAYACAĞIZ”

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine kazandırılacak modern mezbaha ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Beyazgül:” Halfeti ilçemize kazandıracağımız modern mezbaha için çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir mezbahayı Halfeti’mize kazandırıyoruz. Ekiplerimizin bölgede çalışmalarını inceledik. 6 ay içerisinde mezbahayı tamamlayarak teslim etmiş olacağız. Halfeti’miz için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ise konuşmasında modern bir tesisi ilçelerine kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederek modern mezbahanın en kısa sürede tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını aktardı.

Ak Parti Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek de incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede Halfeti ilçesine gerçekleştirilen kapsamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek modern mezbahanın Halfeti’ye kazandırılmasında emeği geçen başta Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Halfeti ilçesinde hizmete sunulan kadın destek merkezi ve gençlik merkezini de ziyaret eden Başkan Beyazgül tesislerde eğitim gören kursiyerle sohbet ederek yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiğini belirtirken kursiyerler de kendilerine sunulan imkânlardan dolayı şükranlarını ilettiler.

ŞUSKİ atık su tesisini inceleyen Başkan Beyazgül, tesis ile ilgili bilgiler aldıktan sonra atık su tesisinin Temmuz sonuna kadar hizmete gireceğini belirtti. Halfeti Belediye Başkanlığı ve Halfeti Ak Parti İl Başkanlığını da ziyaret eden Başkan Beyazgül ziyaretlerinin sonunda bölgede bir girişimci tarafından hizmete sunulan Halfeti Atlı Spor Kulübü’nün de açılış kurdelesini keserek ziyaretçilerin mutlaka aileleriyle birlikte ziyaret etmesi gerektiğini belirtti.

Öte yandan Beyazgül ilçede başarılı belediyecilik çalışmaları yürüten Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ı da kutladı.