Halfeti’de Şeref Albayrak Sevgisi Halfeti’de Şeref Albayrak Sevgisi

Gençlik ve Kadın Destek Merkezlerini de ziyaret eden Başkan Beyazgül ve Başkan  Albayrak, ilçelerin kalkınması için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Halfeti ilçesinde yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek ile birlikte Halfeti Yukarı Göklü Mahallesinde yapımı tamamlanan Yukarı Göklü Kent Parkında incelemelerde bulundu.

Resim

İçerisinde Yürüyüş alanları, Çocuk oyun alanları, Fitness grubu, çatılı piknik masası ve bankların yer aldığı 70 dönümlük Yukarı Göklü Kent Park çalışması tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’HER İLÇEYİ YEŞİL ALANA KAVUŞTURUYORUZ’’

Her ilçeye yeşil alanlar kazandırdıklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Halfeti ilçemizin Yukarı Göklü Mahallesine 20 dönüm alan üzerine çok güzel bir park yaptık. Buradaki vatandaşlarımızın gelip bir mesire alanında dinlenmeleri için çok güzel bir yer oldu. İlçe başkanımızla el ele verdik ve Yukarı Göklü Mahallemize birçok hizmeti gerçekleştirdik. Burası 27 dönüm üzerinde kurulu ve çocuklar için oyun alanları oluşturduk. Parkımız Yukarı Göklü Mahallesi sakinlerine hayırlı olsun’’ dedi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Başkan Albayrak ile birlikte Halfeti ilçesinde yapımı tamamlanan beton yollarda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Halfeti ilçesinde çelik hasırlı uzun ömürlü beton yollarla vatandaşlara konforlu ulaşım hizmeti sunuyor

Resim

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’KIRSAL ALANDA UZUN ÖMÜRLÜ BETON YOLLARLA KAPLIYORUZ’’

Kırsal alanlardaki yolları beton yollarla kapladıklarını anlatan ‘’Yukarı Göklü ve Ulugöl güzergahlarında 13 kilometrelik beton yol çalışmasını tamamladık. Burada çok güzel bir yol yaptık. Burası ilçemizin akciğeri ama bir yandan da damarlarını oluşturuyoruz. Halfeti ile Bozova ilçemizin yollarını beton yollarla kapladık. Çok kaliteli bir yol ve ilçelerimizde hizmetlerimiz devam ediyor. Birlikte yapılan çalışmalardan çok verimli işler çıkarıyoruz’’ dedi.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ise ‘’2 ilçeyi birbirine bağlayan 13 kilometrelik havaalanı konforunda olan yolu bizlere kazandırdığı için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Resim

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile beraberindekiler daha sonra Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan’ı ziyaret ettiler. Ziyarette ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ele alındı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Halfeti Belediye başkanı Şeref Albayrak ve AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek, muhtarlar toplantısına katıldı.

Halfeti merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği Muhtarlar toplantısında Büyükşehir Belediyesi tarafından Halfeti ilçesinde yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’HER İLÇEYE ADİL HİZMET’’

Şanlıurfa genelinde her ilçeye adil bir şekilde hizmet götürdüklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Halfeti ilçemizin Yukarı Göklü Mahallesine kent park kazandırdık. Halfeti’yi Bozova ilçesine bağlayan 13 kilometrelik yolu beton yol olarak tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kırsal mahallelerimizde sathi ve stabilize yol çalışmalarımız devam ediyor. Halfeti’ye yeni bir mezbaha kazandırdık. İlçemize yönelik Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları devam edecektir’’ diye konuştu.

Başkan Beyazgül, daha sonra ilçede gençlere yönelik faaliyet gösteren Gençlik merkezini ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Zeynel Başkan sloganlarıyla karşılanan Başkan Beyazgül, spor merkezini gezerek gençlerle yakından ilgilendi. Kodlama atölyeleri ile bilgisayar atölyelerini gezen Başkan Beyazgül’e çocuklar yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Öğrencilerin hazırladığı müzik dinletisine de katılan Başkan Beyazgül, öğrencilerle masa tenisi oynadı.

Resim

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, daha sonra ilçedeki Kadın Destek Merkezini ziyaret etti. Başkan Beyazgül’e ilçeye kadın destek merkezini kazandırdığı için teşekkür eden kursiyer kadınlar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sayesinde hayallerine kavuştuklarını söylediler.

Okuma yazma kursuna katılan kadınlarla yakından ilgilenen Başkan Beyazgül, kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını anlattı. Kadınların kendi ayakları üstünde durmaları için Kadın destek merkezlerinin sayılarını her geçen gün artırdıklarının altını çizen Başkan Beyazgül, kadınların kendilerine yönelik farklı dünyaları olduğunu belirtti. Başkan Beyazgül, Ahşap oymacılık kursunda elde edilen ürünlerin E Ticaret üzerinde satışa sunduklarını belirtti.