Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde içerisinde tekstil ürünlerinin bulunduğu bir fabrikada yangın çıktı. 

Şanlıurfa İtfaiyesi ekipleri yangın ihbarını alır almaz bölgeye giderek yangına müdahalede bulundu. Yaklaşık 1 saat süren yangın söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından alevler kontrol altına alındı.

Şanlıurfalı milli dartçı, 7 yılda 75 madalya kazandı Şanlıurfalı milli dartçı, 7 yılda 75 madalya kazandı

BAŞKAN BEYAZGÜL, “YANGIN KONTROL ALTINDA YARALIMIZ YOK MADDİ HASAR VAR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bölgeye giderek yangın söndürme çalışmalarıyla ilgili itfaiyeden bilgi aldı. Başkan Beyazgül itfaiye erlerimiz canları pahasına yangını söndürmek için çalışıyorlar dedi.

Başkan Beyazgül, “ Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde bir pamuk, tekstil ürünlerini olduğu fabrikada yangın çıktı. Yangının çevredeki fabrikalara da sıçramaması için itfaiye ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Tüm itfaiye ekibi ile yangına müdahale ediliyor. İçeride bulunan tekstil ürünleri de kontrollü bir şekilde dışarıya çıkarılacak. El birliği ile mücadelemiz devam ediyor. Böyle bir yangın hepimizi derinden üzmüştür. Buradan etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Tüm ekibimiz söndürme çalışmalarını tamamladıktan sonra soğutma çalışmalarını da yaparak yangını tamamen kontrol altına almış olacak. Herhangi bir yaralı yok sadece maddi hasar var yangının diğer fabrikalara sıçrama durumu da kalmamıştır” ifadelerini kullandı.