Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yoğunluğun yaşandığı her alanda dezenfekte çalışmalarına düzenli olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile araç dezenfekte istasyonları açan Büyükşehir Belediyesi, Korona Virüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde kent merkezinde kurduğu dezenfekte istasyonları uygulamasını ilçelerde de sürdürüyor.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYOR

Bozova'da ilçe belediyesinin de dahil olduğu çalışmaları inceleyen yetkilileri telefonla arayarak uygulamaların aşamalarını öğrenen Başkan Beyazgül, "Amacımız bu süreçte de vatandaş odaklı çalışmalar yürütmektir. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızın taleplerini değerlendiriyor ve ona göre çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bozova'da da dezenfekte istasyonu kurarak ilçe halkımıza hizmet veriyoruz. Bu çerçevede ortak çalışma yürüten Bozova Belediye çalışanlarımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

MERKEZDEN VE KIRSALDAN YOĞUN İLGİ VAR

Çalışmaları Bozova'da inceleyen yetkililer "Bozova girişinde istasyonumuz kuruldu. Kırsalda ve merkezde olsun vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyorlar. Araçlarını dezenfekte ederek evlerine dönüyorlar. Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.