Şanlıurfa 11 Nisan Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda Halfeti Belediyesi’nin standı yoğun ilgi gördü.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ile birlikte Halfeti Belediyesi’nin standını ziyaret ederek Belediye Başkanı Şeref Albayrak’tan bilgi aldılar.

Yılmaz ve Hisarcıklıoğlu, Halfeti Belediyesi’nin kurslarında kadınların üreterek sattıkları ve aile bütçelerine katkı sağladıkları ürünleri ilgi ile incelediler.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ziyaretleri anısına Yılmaz ve Hisarcıklıoğlu’na el emeği göz nuru ürünler hediye etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak ‘Fuarlar şehirlerin kalkınmasında önemli bir rol oynuyor’ dedi. Albayrak açıklamasında ‘Standımızı ziyaret eden tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Fuarın oldukça verimli geçeceğine inanıyorum. Halfeti Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başta turizm olmak üzere tüm önemli fuarlara katılım sağlıyor, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz’ dedi.

Halfeti Belediyesi standında sergilenen Mozaik, Filografi, Sedef Kakma, Kabak Oyma, Tespih, Sanatsal Mozaik, Keçe Aksesuarları oldukça ilgi çekti.