Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısının 3’üncü oturumu meclis üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan Başkanlığında gerçekleşen oturumda 2021 yılı kesin hesap cetvelleri ve imar komisyonuna havale edilen maddeler görüşüldü.

Şanlıurfa'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı Şanlıurfa'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

“MECLİSİMİZ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR”

Yoğun çalışma temposu ile mecliste 3’üncü oturumu gerçekleştirdiklerini ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, “Mayıs ayı oturumlarımız devam ediyor. Meclisimizin gündemi yoğun. Gündemimizde 2021 yılı Büyükşehir Belediyemizin kesin hesap cetveli, aynı zamanda Ceylanpınar Belediyemizin ek bütçesi, birimlerimizde isim değişiklikleri, ŞUSKİ’mizin faaliyet raporları ve kesin hesap cetvelleri, imar komisyonuna havale edilecek konular ve imar komisyonundan karara bağlanmış olan konuları müzakere etmeye devam ediyoruz.

“19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolaysıyla bütün gençlerimize sıhhat, sağlık ve afiyet içerisinde bir ömür diliyorum. Ülkemizin daha huzurlu, daha yaşanabilir, daha mutlu bir gençliği ve geleceği olması noktasında temenni de bulunuyorum’’ dedi.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ankara’ya Başmüfettiş olarak atanan Abdullah Erin ve Şanlıurfa’ya ataması yapılan yeni Vali Salih Ayhan’a başarılar dileyen Başkanvekili Kaytan, Vali Erin’e hizmetlerinden ötürü teşekkür ederken yeni görevine başlayacak olan Vali Salih Ayhan’a muvaffakiyetler diledi.