Kırsal mahalle yollarına asfalt kaplama çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Siverek Kırsalında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir’in Sathi asfalt, Beton yol ve sıcak asfalt çalışmalarıyla ulaşımda çağ atlayan Siverek ilçesinde ulaşımda konfor artarken birçok köy yolunu bir birine bağlayan grup yolları da modern bir görünüme ve konfora kavuştu.

Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerinin Siverek’te sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Karacadağ Kayak Merkezi bağlantısı da olan Örgülü, Karabahçe Grup Yolunda Sıcak Asfalt Uygulaması, Üçkuyu - Cinhisar - Gülpınar - Gürakar - Sofuca grup yolunda hasır çelikli beton yol uygulaması, Kayseri - Beyçeri - Kalemli - Azıklı grup yolu, Boyuncak - Bayer - Halime - Uzunpınar grup yolu, Kulaksız, Ada, Susuz, İçöz, Peynirci, Tahtik, Peynirci, Yeniköy, Subaşı, Kayrak, Gözelek, Başdeğirmen, Karasu güzergâhları sathi asfaltla buluşturuldu.

Karacadağ Kayak Merkezinin bağlantı yolu sıcak asfaltla buluşurken bazı grup yollarında ise uzun ömürlü çelik hasırlı beton yol uygulaması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

MAHALLE SAKİNLERİ, “ZEYNEL BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri mahallelerinden geçen yolların daha önceleri kışın yağmur nedeniyle çamura döndüğünü yazın ise tozdan olumsuz etkilendiklerini belirterek sathi asfalt, beton yol ve sıcak asfalt çalışmalarıyla yollarının çok güzel olduğunu aktardılar. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri yolların yapılmasından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve sahada çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekiplerine teşekkür ettiler.