Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Eyyübiye Cumhuriyet İlkokulu arasında 21-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlik vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Şanlıurfa'da öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Şanlıurfa'da öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

81 ilin tanıtım stantlarının da yer aldığı ve miniklerin yöresel kıyafetleriyle alanda gösteriler sunduğu 1 İlimiz 1 Köşemiz etkinliği hafta sonu alışveriş merkezine gelen vatandaşların beğenisine sunuldu.

Resim

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ile birlikte farklı şehirlerin farklı yöresel ürünlerinin sergilendiği etkinliğin açılışını gerçekleştirdi. 

Resim

Stantları tek tek dolaşarak miniklerle bir araya gelen Başkan Beyazgül’e çocukların ilgisi yoğun olurken Başkan Zeynel Abidin Beyazgül miniklerle yakından ilgilendi. Başkan Beyazgül çocukların fotoğraf taleplerini de geri çevirmedi.

Resim

Alışveriş merkezi içerisindeki alanda gösteri yapan çocuklar vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenirken bazı vatandaşların cep telefonlarıyla anı ölümsüzleştirdikleri de gözlemlendi.