13 ilçenin tamamında 246 araç ve 400 personel ile hizmet üreten Büyükşehir Belediyesi Hilvan ilçe kırsalında başlattığı sathi asfalt çalışmalarıyla konforlu ulaşımı sağlıyor.

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yol yapım atağını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yol yapım çalışmalarındaki adresi Hilvan ilçesi oldu.

Şanlıurfa'da ağaca çarpan motosikletin sürücüsü öldü Şanlıurfa'da ağaca çarpan motosikletin sürücüsü öldü

Kendi ekip ve ekipmanlarıyla Hilvan ilçesinde birçok mahallenin geçtiği 24 kilometrelik grup yolunda altyapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri kırsal yolları sathi asfaltla buluşturuyor.

 Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın da eşlik ettiği asfalt çalışmalarıyla ilçe halkının güvenli ve konforlu ulaşımını sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ilçe halkının takdirini topluyor.

BAŞKAN BAYIK, “ZEYNEL BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Arslanlı - Ballık - Güllüce - Çaltepe - İncirli - Özbaş grup yolunda devam eden çalışmaları Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Abdulkadir Bozkurt ile birlikte sahada inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilçelerine verdiği hizmetlerden ötürü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederek sathi asfalt çalışmalarından dolayı vatandaşların da son derece memnun olduklarını aktardı.

Mahalle sakinleri de yollarda daha önce toz nedeniyle zorluk yaşadıklarını belirterek asfalt çalışmalarıyla bu sorunun ortadan kalktığını ve yollarının daha güzel olduğunu ifade ettiler.

13 ilçenin tamamında 246 araç ve 400 personel ile yol yapım atağını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı belirlediği plan ve program dâhilinde mahalle sakinleri ve muhtarlardan gelen talepleri de değerlendirerek sathi asfalt çalışmalarına devam ediyor.