AK Parti Grup Başkanı Vekili Faruk Bayuk ve beraberindekilerle birlikte Hilvan İlçesine giderek, bir dizi temaslarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  Hilvan Kaymakamı Furkan Duman ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cıdır'ı makamında ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 

Burada bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "AK Parti İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz, ve AK Parti teşkilat üyelerimizle beraberiz. İstişarelerde bulunduk, AK Parti Grup Başkan Vekilimizle beraber geldik. Belediye başkanlığına geldiğimizden bu yana Hilvan Belediye Başkanımızla devamlı istişare halindeyiz. İlçede daha sonra gıda kolileri ilçe belediye başkanımız ve hayırsever insanlar tarafından dağıtılmış ancak bizde beraberimizde getirdiğimiz gıda kolilerimizi teslim ettik.  Daha önce maske desteğinde bulunduğumuz gibi tekrardan maske desteğinde bulunacağız. Bu şekilde Hilvan’ımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

Ayrıca  Hilvan’ın yol sorunu, su sorunu ve diğer sorunlarıyla ilgilendiklerini belirten Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül "Urfa yüzölçümü olarak çok geniş bir alana sahip, Türkiye’nin en büyük illerinden biri. Kırsal yerleşim yerlerimiz çok fazla, bu nedenle de yapacağımız iş çok fazla, yapacağımız hizmet çok fazla ama tüm belediye başkanlarımız ile beraber gece gündüz çalışıyoruz ve sorunları da çözme noktasında da epey mesafe kat ettik, Hilvan dinamik bir ilçemiz, bu ilçemizde de insanlarımız Hilvan’a daha fazla neler yapabiliriz gayreti içerisindeler bunu da hep görüyoruz. Biz seçime girerken şunu ifade etmiştik; 2 Milyonun kardeşliği için çalışacağız demiştik, 13 ilçe belediye başkanlarımızla beraber birlikte çalışacağız ve bunun çok önemli neticelerini görüyoruz. Önümüzdeki dönemlerde daha güzel çalışmalar yaparak Hilvan’ı, Şanlıurfa’yı ve diğer ilçelerimizi güzelleştireceğiz ama bunun yanında buraya gelmemizin vesilesi ile hem ramazanınızı tebrik ediyorum hem önümüzdeki idrak edeceğimiz Kadir gecenizi tebrik ediyorum ve şimdiden de bayramınızı kutluyorum" diye konuştu.