Siverek Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) tarafından düzenlenen 2022-2023 eğitim öğretim yılı açılışı ve ödül törenine katılan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, eğitim konusunun öncelikleri arasında olduğunu söyledi.

2022-2023 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temennisinde bulunan Başkan Ayşe Çakmak, BİLSEM’in önemli başarılara imza attığını söyledi.

Başarılı öğrencileri tebrik eden Çakmak, şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle bir Siverekli olarak sonra da Belediye Başkanı olarak başarılı çocuklarımızın ailelerinden daha fazla onur ve gurur duydum. Özellikle akıllı ulaşım kategorisinde Türkiye birinciliğinin yanı sıra sunulan 4 projenin finale kalması tüm ekibin ne denli yürekten çalıştığının bir göstergesidir. Okul müdürümüz ve idarecilerimizle yaptığımız görüşmelerde çok fazla proje göndermenin yerine daha çok kabul görebilecek projeler sunduklarını söylemişlerdi. Bu başarının açık bir göstergesidir ki 4 projenin üçünün finale kalması ve bunlardan birinin de Türkiye birincisi olması bunun göstergesidir. Ben bu minvalde tüm öğrencilerimizin daha fazla desteklenmesi için aynı cümleleri sarf ediyorum.”

-Eğitim konusu önceliklerimiz arasındadır

Eğitime her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini aktaran Çakmak, “Eğitim noktasında bize gelen tüm taleplere karşı elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra eğitim konusunda tüm imkanlarımızı seferber etmeyi sürdüreceğiz. Tekraren 2022-2023 eğitim öğretim yılının bizi daha fazla gururlandıran öğrencilerimizin başarılarıyla geçmesini diliyor, tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmalarından dereceye giren danışman öğretmen ve öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Başkan Baydilli Destek İstedi Başkan Baydilli Destek İstedi

Etkinlik öğrenciler tarafından yapılan resim sergisinin ziyaretiyle sona erdi.

Programa Başkan Ayşe Çakmak’ın yanı sıra Adalet Komisyon Başkanı Ali Sami Çetin, Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İbrahim Haksever, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ragıp Görgün, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale, STK temsilcileri, aileler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.