Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şair Nabi Mahallesinde devam eden kilitli beton parke çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşlarla görüştü.

Başķan Mehmet Canpolat, Şair Nabi Mahallesinde yürütülen parke çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ile birlikte inceledi. Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek’in de eşlik ettiği incelemede Başkan Canpolat, teknik ekipten de bilgiler aldı. DEDAŞ tarafından elektrik hatlarının yer altına alındığı sokakta ki üst yapı çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Başkan Canpolat, şunları kaydetti:
“Şair Nabi Mahallemizde değerli muhtarımızı ve burada ki hazirunu ziyaret ettik. DEDAŞ tarafından elektrik tellerini yer altına alma çalışması var. Bu nedenle burada kaldırım ve yollarda deforme ve bozulmalar oluşmuştu. DEDAŞ işlemlerini bitirmiş olduğu sokaklara Haliliye Belediyesi olarak iki ekip olarak buraya girdik. Şair Nabi Mahallemizdeki bozulan yollarımızı, bozulan kaldırımlarımızı Haliliye Belediyesine bağlı ekiplerimiz bir an önce düzeltip vatandaşlarımızın tekrar hizmetine sunacaklar. Sonuçta elektrikle ilgili olan kısımda mahallemiz için çok çok önemli o nedenle bu yatırımı bizde istedik ve sonrasında bozulan yollarımız ve kaldırımlarımızı bir an önce düzeltip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”

Şair Nabi Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek ise çalışmalardan dolayı memnun olduklarını ifade ederken, Başkan Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkürlerini iletti.