İftar yemeğinde cami ve din görevlileriyle bir araya gelen Başkan Canpolat, “Haliliye’miz nasıl daha güzelleştiririzin çabası içerisindeyiz. Birçok da yol aldığımızı ifade etmek isterim” dedi. 

Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla cami ve din görevlileri iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Beyazgül öğrenci evinde sahur yaptı Beyazgül öğrenci evinde sahur yaptı

Ramazan’ın bereketini hanelere yaptığı ziyaretler ile vatandaşlarla paylaşan Başkan Canpolat, bu kez cami ve din görevlileri ile iftar heyecanını yaşadı. Düzenlenen iftar programında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İl ve İlçe Müftüleri ve Haliliye‘deki cami ve din görevlileri yer aldı. 

Burada açıklama yapan Başkan Canpolat, “Bizler dünyada yaşayan ama ahirete çalışan kardeşleriniz. Bizler de belediye başkanları olarak vatandaşların menfaatinde, kamu yararında, sosyal projelerde, yolda, parkta, temizlikte karşınıza çıkıyoruz. Haliliye İlçe Müftülüğümüz ve İl Müftülüğümüz ile Haliliye’miz nasıl daha güzelleşebilir, daha ne kadar cami sayısını, Kur-an Kurslarını arttırabilirizin arayışı, çabası içerisindeyiz. Birçok da yol aldığımızı ifade etmek isterim. Nice Ramazanlarda buluşmak dileği ile herkesi saygı ile selamlıyorum” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İl Müftüsü Ramazan Tolan ise program dolayısı ile Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve İlçe Müftülüğüne teşekkürlerini iletti.