Haliliye'de 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında STK, Muhtar, Oda Başkanlıkları, esnaf ve vatandaş ziyaretleri düzenlendi. Düzenlenen buluşma programı gün boyu devam ederken programın ardından değerlendirme bulunan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün çok değerli Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Necat Koçer'i misafir ettik. Şehir Buluşmaları kapsamında bugün bölge Milletvekillerimiz Şanlıurfa'daydı. Sayın vekilimiz, ilçe başkanımız, il başkan yardımcılarımız, MKYK üyemiz, kadın kollarımız ve gençlik kolları başkanımızla birlikte çok kapsamlı bir şekilde Haliliye’mizdeki gerek muhtarlar buluşması gerek gençlik buluşması gerekse esnaf ve sanatkarlar odası buluşmaları ve birçok Sivil Toplum Örgütünü ziyaret ettik. Sonrasında ise dolu dolu sahada birlikte esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bu kapsamda AK Parti her zaman için sahada olmaya devam ediyor ve vatandaşlarımızın derdini dinlemeye onlarla hemhal olmaya devam ediyor. Hem biz kendi notlarımızı aktardık hem Sayın Vekilimiz vatandaşlarımızdan toplamış olduğu notları aktardı. İnşallah bunlar yukarıda Sayın Cumhurbaşkanımızın nezdinde arz edilerek tek tek her zaman olduğu gibi memlekete 20 yıldır hizmet eden AK Parti bu sorunları çözecektir. Bu ümitle bizler de Haliliye Belediyesi olarak sahada çalışmalarımız hummalı bir şekilde sürdürüyoruz. Sayın vekilimizin nezdinde devlet büyüklerimize sayın vekillerimize sayın teşkilatımıza sonsuz destekleri için ve tabii ki değerli vatandaşlarımıza teveccühleri için sonsuz şükranlarımı arz eder saygılar sunarım.” 

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ise yaptığı açıklamada, Sayın Cumhurbaşkanının talimatı ile geldiği Şanlıurfa’ya Sayın Cumhurbaşkanı’nın selam ve sevgilerini getirdiğini belirtti.  Haliliye’de birlik ve beraberliğin çalışmalara yansıdığının altını çizen Vekil Koçer, Haliliye’de büyük bir başarı olduğunu aktarırken Başkan Canpolat’ı tebrik etti. 

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün Gaziantep Milletvekilimiz aynı zamanda Genel Merkez Ekonomi İşler Başkan Yardımcımız Sayın Vekilimiz ile birlikte Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ile birlikte teşkilatla faaliyetlerde bulunduk. Gerek STK ziyaretleri, teşkilat içi 3 kademe toplantımız gerekse esnaf ziyaretlerimizin yanı sıra  istişarelerde bulunduk. Hamdolsun tekrar gördük ki milletimizin vatandaşımızın AK Parti'ye Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ilgisi hiç hiçbir zaman bitmiyor hiçbir zaman bitmeyecek Allah'ın izniyle.”

Öte yandan Haliliye'de 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programına Başkan Mehmet Canpolat’ın yanı sıra AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, AK Parti MKYK Üyesi Ayşe Nacar, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu, İl Başkan Yardımcıları Aysel Göncü, Serkan Arıcı, Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış, Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Demirkol katıldı.

Harran'da Konforlu Yollar Hizmete Sunuluyor Harran'da Konforlu Yollar Hizmete Sunuluyor