Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Daha huzurlu ve güvenli bir Haliliye için parklarımızı aydınlatma ve kameralarla donatıyoruz” dedi. 

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki bulunan tüm parklarda aydınlatmaları güçlendirip, kameralı sistemle takip altına alıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün 75 park için aydınlatma ve kamera sisteminin ihalesi gerçekleşti. İhalenin ardandan çalışmanın startı Fıstık Parkı’nda verildi. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, başlayan çalışmaları yerinde denetleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Canpolat’a Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Aslan, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan, Sırrın Mahalle Muhtarı Halil Budak ve birim amirleri eşlik etti.

Burada açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye’nin huzuru ve refahı için çalışmalara devam ettiklerini belirterek şunları söyledi:
“Haliliye ilçemizin Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Fıstık Parkı’mızın bulunduğu alandayız. Bir söz vermiştik. İlçemizdeki bütün parkların aydınlatma eksikliklerini giderip, ardından Emniyet Müdürlüğümüzle irtibatlı bir şekilde parklarımızı kameralarla donatacağız demiştik. Geçtiğimiz günlerde ihalemizi gerçekleştirdik. Yaklaşık 75 parkımızda şuan aydınlatma ışıkları ve kameralar takılıyor. İlk etapta Fıstık Park’ta çalışmalar başladı. Ardından diğer 75 parkımızda bu çalışma devam edecek. Halkımız için daha huzurlu ve daha güvenli bir ortam oluşturmak adına var gücümüzle çalışıyoruz.”

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan ise, Haliliye Belediyesinin parklarda başlattığı aydınlatma ve kamera takma çalışmalarından dolayı memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Başkan Canpolat ve beraberindekiler incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.