Haliliye Belediyesi tarafından her ayın ilk Cuma günü düzenlenen Halk Günü Toplantısı, Temmuz ayında da Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Mehmet Canpolat, Başkan Yardımcıları İhsan Ağcan, Mehmet Erol ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, vatandaşlar taleplerini iletti. Vatandaşlar ile tek tek görüşen Başkan Canpolat, vatandaşların talep ve önerileri not aldı.

,

Haliliye Belediyesinin hizmet alanında olan taleplerle ilgili toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat veren Başkan Canpolat, belediyenin hizmet alanında olmayan çalışmaların da takip edilmesini istedi.

Halk Günü Toplantısı ile ilgili yaptığı açıklamada vatandaşların her zaman emirlerinde ve hizmetlerinde olduklarının altını çizen Başkan Mehmet Canpolat, şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak her ayın ilk Cuma günü halk günü toplantımızı icra ediyoruz. Bugün de, Temmuz ayı toplantımıza katılan vatandaşlarımızı misafir ettik. Halkımız ile iç içeyiz, el eleyiz. Gönüllerine talimiz demiştik ve inşallah gönüllerine giriyoruz. Biz burada vatandaşlarımızın bire bir, özel sorunlarını, bire bir mahalleleri ile ilgili veya belediyemiz ile ilgili isteklerini, taleplerini aldık. Bugün de vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu teşekkür için gelmişti. Bir olmaya, vatandaşlarımıza hizmet etmeye canla başla çıkmış olduğumuz bu yolda, tüm belediyemizin personelleri ile 24 saat mesai mefhumu gözetmeden emirlerindeyiz, hizmetlerindeyiz.”

Toplantı, Başkan Canpolat’ın açıklamalarının ardından sona erdi.