Başkan Mehmet Canpolat, mahalle gezisi programlarını Yeşildirek Mahallesiyle devam ettirdi. Mahallede yapımı tamamlanarak, hizmete sunulan Muhtarevi ve Çok Amaçlı Salonda incelemelerde bulunan Başkan Canpolat’a, Mahalle Muhtarı Halil Küçük’te eşlik etti. Hizmete sunulan eserin ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Şuanda Yeşildirek Mahallemizdeyiz. Sağ olsunlar değerli muhtarımız bizi karşıladılar, beraber mahallemizi gezdik. Yeşildirek Mahallemize bir sözümüz vardı. Buraya çok kapsamlı bir sosyo kültürel amaçlı bir salon yapılması ve aynı zamanda da taziye evi olarak kullanılması adına da verdiğimiz sözümüzü yerine getirdik. Haliliye Belediyesi olarak gerek temizlik gerek park bahçe gerekse fen işleri olarak ve diğer müdürlüklerimiz hummalı bir şekilde her mahallemizde olduğu gibi Yeildirek Mahallemizde de çok ciddi çalışmalar yürütmekteyiz. Değerli muhtarımıza aynı zamanda buradaki esnaf kardeşlerimize, haziruna da ilgi teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyor, Yeşildirek Mahallemize çok amaçlı kültür salonumuz, muhtar evimiz hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

Mahalle Muhtarı Küçük de, hizmetten dolayı Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiği açıklamasında, “Yeşildirek Mahallemizde taziye evi sıkıntımız vardı, bizde sayın Mehmet Canpolat başkanımıza ilettik, oda sağ olsun bizi kırmadı. Taziye evimiz şuanda bitme aşamasında, bugün de başkanımız bizleri ziyaret etti. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a mahallem adına teşekkür ederim.”

Başkan Mehmet Canpolat, incelemelerinin ardından mahalledeki esnafla da bir araya geldi.