Cevahir Han Restoran, Ramazan ayı için hazırladığı iftar menüsünde; yine geleneksel mutfağın en gözde lezzetleriyle, dünya mutfağının en çok tercih edilen farklı seçenekleri ile bir arada buluşuyor.

Saray önü caddesinde hizmet veren Cevahir Han Restoran, Ramazan ayı boyunca iftar menüsünde sunduğu benzersiz lezzetlerle, misafirlerine müthiş bir deneyim yaşatıyor.

Cevahir Han Restoran sahibi Cevahir Asuman Yazmacı, yaptığı açıklamada, “Öncelikle tüm İslam Alemi’nin ve Şanlıurfalı hemşerilerimizin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz Cevahir olarak her yıl olduğu gibi bu senede Ramazan ayında misafirlerimize en güzel şekilde hizmet etmeyi hedeflemekteyiz. Her güne birbirinden lezzetli ve farklı menüler ile hizmet veriyoruz. Tasavvuf müziği eşliğinde hurma tadında keyifli bir iftar geçirmeleri için elimizden geldiğince en güzel şekilde hizmet etmek en büyük görevimiz. Cevahir’de kapasitemiz 750 kişilik bir terasımız var. 400 kişilik avlumuz, 180 kişilik salonumuz ortalama 80 kişilikte şark odalarımızla hizmet sunmaktayız. Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizin Ramazanını kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Rezasvasyon : 0 (414) 215 93 77 

Cevahir Han Konuk Evi Şanlıurfa