Karaköprü Belediyesinin ilçedeki çocukların yaz tatilini değerlendirmesi için açtığı spor kursları devam ederken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri kursları ziyaret ederek kursiyer çocuklarla ve velileriyle buluştu.

Doğukent Mahallesinde bulunan spor kompleksinde basketbol, voleybol ve futbol kurslarına giden çocuklarla bir araya gelip bir süre sohbet eden Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri çocuklarla voleybol oynadılar.

Ziyarette bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa’nın en genç il olduğuna dikkat çekerek çocukların geleceğe emin adımlarla yürümesi için kendilerinin de çaba harcadıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, “Doğukent Mahallemizdeki bu tesisimizde çocuklarımızın boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini sağlamak için kurslar açtık. Bu tesisimizde 220 tane evladımız kurslardan istifade ediyor. Ben kurslarımıza katılan kardeşlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Önümüzdeki dönemde burada kadınlar için de aerobik, zumba, plates dersleri de başlayacak. Biz daha sporcu, sağlıklı bir nesil yetişmesi için bu hizmetleri vermeye çalışıyoruz” diyerek çocuklara iyi eğlenceler dileğinde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de şimdiki neslin çok şanslı olduğunu dile getirerek bu tesislerin ve imkanların çocukların hizmetine sunulmasının önemini ifade etti.

Milletvekili Cevheri, “220 tane çocuğumuz buradaki kurslardan faydalanıyor ve sporla zamanını değerlendiriyor. Bu güzel imkanları en güzel şekilde değerlendirin ve çalışın. Tüm çocuklarımızı gerçekten tebrik ediyorum, çok güzel bir şekilde eğlenmelerini diliyorum” dedi.

Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri ziyarette çocukların velileriyle de sohbet edip taleplerini dinlediler.