Geçtiğimiz haftalarda başlanan ve "Ceylanpınar yeniden inşa ediliyor" sloganı ile yola çıkan Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe merkezinde Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Ulucami Mahallesi'nden başlanan kaldırım çalışmaları TİGEM Kapısı'na kadar gidecek. Ekipler Ulucami Mahallesi'ndeki kaldırım çalışmalarını bitirerek Çarşı merkeze doğru ilerdi. Çarşı merkezinde büyük mesafe kat eden ekipler hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Atilla, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

"GERÇEKTEN DE CEYLANPINAR'IN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ, MEMLEKETİMİZ DAHA DA GÜZELLEŞMİŞ OLDU"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, yapılan hizmetlerle Ceylanpınar'ın çehresinin değiştiğini ifade etti. Atilla, "İlçe merkezinde elektrik hatlarının yer altına alınmasından sonra kaldırım çalışmaları başladı. Yakın bir tarihte bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bitirilmesinden sonra Ceylanpınar yeni bir görünüme kavuşmuş olacak. Gerçekten de Ceylanpınar'ın çehresi değişti. Memleketimiz daha da güzelleşmiş oldu. Ceylanpınarlı hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Durmak yok hizmete devam ediyoruz" dedi.

"DAHA TEMİZ BİR CEYLANPINAR BİZİ BEKLİYOR"

İlçe sakinlerinden Musa Tavşan, yapılan çalışmalar neticesinde daha temiz bir Ceylanpınar'ın kendilerini beklediğine vurgu yaparak, "İlçe halkı olarak yapılan çalışmalardan dolayı Başkanımız Menderes Atilla'ya teşekkür ediyoruz. İlçemiz daha da temiz ve güzel oluyor. Önümüz de kış olduğundan ve yapılan çalışmalardan sonra daha temiz bir Ceylanpınar bizi bekliyor. Hizmetlerinin devamını bekliyoruz" diye konuştu.