Ceylanpınar Belediyesi tarafından merkez Bahçelievler Mahallesinde kilitli parke taşı olmayan sokaklarda kilitli parke taşı çalışmalarına başlandı.

Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçe merkezinde sokak ve caddeler son 5 yılda yaklaşık 500 bin metre kare kilitli parke taşıyla örüldü. Çalışmalar kapsamında kilitli parke taşı yapılmayan sokaklarda da çalışmalara yeniden başlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında alınan hibe ile Bahçelievler Mahallesinde toplamda 40 bin metre karelik alana kilitli parke taşı döşenecek.

BELEDİYEMİZ YOLLARIMIZI YAPIYOR

Çalışmalarla ilgili duyduğu memnuniyeti ifade eden mahalle sakinlerinden Yusuf Geçen Ceylanpınar Belediyesi'nin yol ve kilitli parke taşı çalışmalarına önem verdiğini belirterek, belediyenin bu alanlarda çok aktif olduğunu söyledi. Sokak ve caddelerinin kilitli parke taşı yapıldığını ifade eden Geçen, "Sokak ve caddelerimiz çok kötüydü. Yollardan geçilmiyordu. Belediyemiz yollarımızı yapıyor. Çalışmalarından dolayı belediye başkanımız Menderes Atilla'ya çok teşekkür ediyoruz" dedi. Ahmet Bıçak da, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür ederek, "Yollarımızı, sokaklarımızı ve caddelerimizi kilitli parke taşı yapıyorlar. Bu çalışmalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederim" diye konuştu.