Ceylanpınar Belediyesi tarafından yapılan ve mahalle ile aynı adı taşıyan Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi kimliği belirsiz kişi ve kişilerce yakılıp ve yıkılarak tahrip edildi. Kişi veya kişiler kültür evinde bulunan 5 adet piknik masasını kullanılamaz hale getirdi. Bununla da yetinmeyen aynı şahıs veya şahıslar kültür evi önünde yaktıkları ateşle duvarlara da zarar verdi. Belediye yetkilileri durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü kültür evinde incelemelerde bulunarak olayın faili ya da faillerini yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, zarar gören Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi'nde incelemelerde bulundu.

"HİÇBİR ZAMAN BU HİZMET AŞKIMIZDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ"

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, vatandaşa hizmet etmekten geri durmayacaklarını ifade etti. Altun,  "Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan, mahalle ile aynı adı taşıyan ve belediyemizce yapılan kültür evi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi. Kültür evi bahçesinde bulunan 5 masanın bir kısmı yakılarak bir kısmı da yıkılarak zarar görmüştür. Burası halkımızın ortak kullanım alanıdır. İnsanlarımız burada sevinçlerini ve hüzünlerini yaşıyorlar. Böyle güzel bir tesise zarar vermenin hiçbir izahatı olamaz. Biz belediye olarak bu tür eylemlerle sürekli karşılaşıyoruz. Biz şunu söylüyoruz, onlar yıkmaya ve yakmaya devam ettikçe biz her zaman en güzelini, en yenisini, en modernini, yapmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman bu hizmet aşkımızdan vazgeçmeyeceğiz. Temennimiz bu eylemleri yapan kişi ve kişilerin bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılması ve en ağır şekilde cezalandırılmasıdır" dedi.