Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu

Karaköprü Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde üstyapı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler ilçede yapılaşmanın arttığı ve gelişen Doğukent Mahallesinde yeni açılan yolları kilitli parkeyle döşerken, yayalar için de kaldırım yaparak hizmete sunuyor.

Mahallede yeni açılan yolun alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeme çalışmalarına hemen başlanırken, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni yol vatandaşların hizmetine sunulacak. Yoğun bir çalışma içerisinde olan ekipler yapılaşmanın yoğun olduğu mahallelerde hem yeni yollar açıyor hem de alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parkeyle döşüyor.

Karaköprü’nün yapılan inşaat ve çalışmalarla adeta bir şantiye sahası gibi olduğuna dikkat çeken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yeni yapılaşmayla birlikte yol ve kaldırım gibi üstyapı çalışmalarına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Fen İşleri ekiplerimiz Karaköprü’müzün yollarının daha ferah ve düzgün olması ve vatandaşlarımız yollarda sorun yaşamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Doğunet Mahallemizde özellikle yeni yapıların olduğu bölgelerde yeni yollar açıyor ve alt yapısı tamamlandıktan sonra bunları kilitli parke ile döşüyoruz. Bunun yanında yayalarımızın güvenliği için kaldırımlar da yapıyoruz.  

Ayrıca deforme olmuş yollarda da onarım ve yenileme çalışması yapan ekiplerimiz de sahada çalışıyor. Asfalt yama ekibimiz de deforme olmuş asfalt yolları onarıyor. Yani biz dört koldan ilçemizin yolları açık olsun ve vatandaşlarımız yol sıkıntısı çekmesin diye çalışıyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaçlar dahilinde birçok mahallede yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını program dahilinde sürdürecek.