“2003 yılından 2022 yılına gelene kadar toplamda 19,5 Milyar değerinde 106 tesis hizmete girdi”

Toplantıda, açıklamalarda bulunan Vali Ayhan sözlerine, “Ülkemizin de yerli ve yenilenebilir kaynaklarının en önemlilerinin başında su gelmektedir. Çok şükür ki böyle güzel bir coğrafyada yaşıyoruz. Elbette bu güzelliklerin de kıymetini bilmek ve ona göre adımlar atmak zorundayız. 2003 yılından 2022 yılına gelene kadar toplamda 19,5 Milyar değerinde 106 tesisin, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından hizmete alındığını görüyoruz.” diyerek başladı.

Resim

“Hem Destekleyeceğiz, hem de her türlü gayreti göstereceğiz”

Barajlar, Göletler, İçme Suyu Tesisleri, Yer Altı Depolamaları, Sulama Tesisleri, Hidroelektrik Santraller gibi pek çok hizmet bu kapsamda yer alıyor, diyerek sözlerine devam eden Vali Ayhan, “Bugüne kadar yapılan tüm kıymetli icraatları takdir ediyoruz. Bundan sonra da yapılacak her türlü yatırımı hem destekleyeceğiz hem de şahsi olarak bizlere düşen her türlü gayreti göstereceğiz. Bundan hiç kimsenin en ufak kuşkusu olmasın.” vurgu yaptı.

Resim

Hatay'da vefat eden asker Şanlıurfa'da toprağa verildi Hatay'da vefat eden asker Şanlıurfa'da toprağa verildi

Toplantıda; ilimizdeki barajlar, göletler, içme suyu tesisleri, yer altı depolamaları, sulama tesisleri, hidroelektrik santraller hakkında bilgiler verilirken; yeni yatırım ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıya; AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, DSİ 15. Bölge Müdür Vekili Mesut Modalı, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Hatipoğlu ve ilgililer katıldı.